Loading...
OVER GOUDKUST2018-07-11T16:04:04+00:00

Over Goudkust

IEDEREEN HEEFT WEL EEN REDEN OM OP VAKANTIE TE GAAN. WIJ HECHTEN DAN OOK VEEL WAARDE AAN UW VAKANTIEBELEVING EN VINDEN DAT U DAAR ZORGELOOS VAN MOET GENIETEN.

Het Goudkust Team

Debby en Frits zijn de oprichters van Goudkust. Samen bemiddelen zij bij de verhuur van vakantiehuizen aan de Noord-Hollandse kust. Veel huizen zijn particulier eigendom. Hierdoor is elk vakantiehuis uniek en heeft elk huis zijn eigen charme. Door de nauwe contacten die Debby en Frits met de huiseigenaren onderhouden, weten ze precies wat er ter plaatse speelt en kunnen ze aan al uw wensen voldoen.

Uw huis verhuren?

Bent u de trotse eigenaar van een leuke vakantiewoning of groepsaccommodatie? Streeft u naar een hogere bezettingsgraad? Dan bent u bij Goudkust aan het juiste adres!

Nadat u aangeeft dat u uw huis door Goudkust wilt laten verhuren, maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bezichtiging.

Alles draait om uw wensen, uw huis en uw gasten. Vertel ons waar u hulp bij nodig heeft en wij regelen het. Van schoonmaak tot gastontvangst en van administratie tot promotie.

De mooiste vakantiewoningen